Träning & Gym

I Bygdegården finns det ett gym för de som önskar enskild träning, samt gruppträningar fyra dagar i veckan som arrangeras i Sporthallen. Genom att bli medlem i Värmskogs Bygdegårdsförening (150:-) och betala aktivitetsbidraget (600:-) ingår medlemskap i Värmskogs Gym och du kan delta i alla de pass som anordnas i Bygdegården. Kostnaden är då totalt 750 :- / år (150:- i medlemsavgift till Bygdegårdsföreningen samt 600:- i aktivitetsbidrag)

 

I årsavgiften på 750:- ingår:

Medlemskap i Bygdegårdsföreningen

Gymkort                             – Öppet alla dagar i veckan, dygnet runt

Gympa                                – Måndag 18:45

Cirkelträning                      – Tisdag 19:15

Tabata                                – Torsdag 19:15

 

2 ”prova på” träningar om du tidigare aldrig deltagit på träningarna. 

 

Om ni betalt träningsavgiften och önskar börja gymma, kontakta Helen Svensson för att få information om nycklar.

 

Kontakt:

Gympa, Ann Goude 070-6279831

Gym, Cirkelträning, Tabata & Medlemsskap, Helen Svensson 070-3274727

 

Glöm inte bort att be Helen om kvitto så ni kan nyttja ert Friskvårdsbidrag!

Ange namn vid betalning, anges inget namn är medlemskapet ogiltigt!

Avgiften betalas till bankgiro 250-9065 eller Swish 123 484 4254   

Värmskogs Sportklubb

Värmskogs Sportklubb bedriver fotboll för vuxna och barn. Pingis för vuxna och barn. Samt Innebandy och gymnastik för barn.

Medlemsavgifter:                                                                 

Stödmedlem: Enskild 150 kr, Familj 300 kr

Aktiv medlem 7 – 18 år 400 kr/år                                        

Aktiv medlem över 19 år 600 kr/år
Bankgiro: 704-4555 Obs ange namn.

 

Ordf: Johan Holmgren 070-3619914

 

 

Herrarnas A-lag spelar i Division 5

Vi vill se DIG på träningarna!

Nu är vårterminen här och det är dags att pallra sig iväg på träning. Ju fler desto roligare, och träningen passar ALLA. Ung som gammal, du väljer själv hur mycket du ska ta ut dig på varje övning och det är absolut inte endast för damer. Alla gubbar är varmt välkomna för bra träning! Nedan följer information om de pass som erbjuds i Sporthallen. Är ni nyfikna får ni gärna vara med och prova på eller bara komma ner och titta på passen.

Gympa Måndagar 18:45

Måndagspassen leds av Anna Saksinen och Ann Goude. Här tränar vi helt utan redskap, din kropp är det enda redskap du behöver. Du sträcker, roterar, trycker ifrån, hoppar och får upp pulsen för att träna de muskler din kropp är gjord för att använda. Vi gör alla övningar i takt till musik och det är enkelt att själv anpassa träningen hur mycket du vill ta ut dig.

Cirkelträning Tisdagar 19:15

Cirkelträning betyder att ett antal stationer är utplacerade i sporthallen. Man arbetar intensivt 60 sekunder följt av 30 sekunder vila och stationsbyte. Under ett cirkelträningspass tränar man en muskelgrupp per station och ger kroppen en genomkörare. Självklart anpassar du själv hur mycket du vill ta ut dig per station.

Tabata Torsdagar 19:15

På torsdagar håller Helen Svensson tabata. Ett tabatapass är intensivt och en optimal kombination för att utveckla styrka och kondition. Passet är indelat i 8 block. Ett block innehåller 8 övningar med fysisk hård ansträngning under 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. Du tränar och utför repetitionerna efter egen förmåga, hellre med god teknik i din takt än snabbt och slarvigt!